Bernadet van der Werf

Ik werk altijd met heel veel plezier bij Vita. Dagelijks krijg ik van cliënten tijdens hun echobezoek aan Vita te horen “wat een mooie baan heeft u!” en dat kan ik dan alleen maar be-amen. Echo’s maken in de zwangerschap is voor mij het mooiste werk wat er is. Zomaar even naar binnen gluren en zien wat een kindje allemaal doet en kijken of dat kindje extra aandacht nodig heeft zodat hij/zij beter voorbereid op de wereld kan komen. Het is prachtig om de a.s. ouders hun kindje te laten zien en elke echo is weer een verrassing op zich. Het heeft voor de ouders een enorme impact de echobeelden mee te kijken. Natuurlijk komen we ook minder fijne dingen tegen, maar ook dan is het fijn om ouders zo goed mogelijk bij te kunnen staan.
In 1986 ben ik begonnen als röntgenlaborant en in 1990 heb ik de echo-opleiding gedaan. Ik heb gewerkt in verschillende ziekenhuizen, bij LabNoord en sinds sept. 2006 bij Vita en ben moeder van 3 prachtige kinderen.

Terug naar mijn collega's